seuranta

Ruudun takana

Nuori tyttö, jolla on paljon kerrottavaa kuvin sekä sanoin. Kirjoittelee omista mielipiteistään ja elämästään tässä pienessä kaupungissa, josta kukaan on tuskin koskaan kuullutkaan. Intohimona valokuvaus, jonka inspiraatiot ovat lähteneet todennäköisesti keskellä yötä musiikin soidessa. Täysin koukussa yltiöromanttisiin elokuviin sekä vuodelta ennen sotaa salapoliisi dekkareihin kaakaon kera. Millekkään yksittäiselle tyylille tai musiikki genrelle en tule antamaan koskaan sydäntään. Painavaa ja ei niin painavaa sanottavaa luvassa. Terveisin Noora.

Suositut tekstit

torstai 2. elokuuta 2012

Se, joka ei muista menneisyyttä on tuomittu toistamaan sitä ja se, joka ei halua unohtaa joutuu elämään sen uudelleen.

Elikkä nyt ois sen nostalgia postauksen vuoro, josta jokunen aika sitten puhuin. Ensinnäkin, mikä tuo koko nostalgia juttu nyt on niin selvennetään sitä vähän. Nostalgia tarkoittaa menneen kaipuuta ja ikävöintä, mutta myös menneitten aikakausien ihannointia. 

En tiiä parempaa kuin lämmin kupponen teetä ja jokin Jane Austenin klassikkoromaaneista tai niihtiin perustuvista leffoista. Niissä on se oma menneisyyden viehätys, kaipuu ja kauneus, mikä viehättää mua aivan suunnattomasti! Salaisissa unelmissani haluisin matkustaa ajas taaksepäin ja kokee tuota aikaa siitäkin huolimatta, että monen monta asiaa oli sillon paljon huonommin. Sen aikaiset tavat ja kulttuuri on vaan niin mielenkiintosia.

Siis jos joku muukin on kiinnostunut menneistä aikakausista tai tykkää romanttisista elokuvista suosittelen, että katsotte tai luette jonkun noista teoksista.


© Noora

10 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Hei et varmaan huomannut tätä kysymystä, mutta kysyin sen tosiaan sulta jo aiemmin :) Eli miten oot saanut tän ulkoasun tällaiseksi? Ylätunniste on ihan kiinni reunoissa ja muutenkin kaikki on ihan täydellistä. Ihana blogi! Mikä malli sulla on, miten teit tästä tällaisen? :)

Kiitos jo etukäteen, tarvitsisin apua! ♥

kisstherain-p.blogspot.com

Ria kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia ja muutenkin kiva postaus/blogi :-) !

Anonyymi kirjoitti...

voisit kirjoittaa paljon enemmän!!!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

ootko kuollu

Noora kirjoitti...

kiitoksia pauliina ja ria !:) Pauliina laitan sulle viestiä tuonne omaan blogiisi tarkemmin.

Ja anonyymit, en ole kuollut ja aion postailla jatkossa enemmän. :---)

iina kirjoitti...

Nääkin kuvat on jotain NIIIN kauniita!

Noora kirjoitti...

iina: tuhannet kiitokset!: D

Linda kirjoitti...

Vautsi, ompas hienoja kuvia! :)

Noora kirjoitti...

kiitti linda:>

Maria kirjoitti...

Ihania kuvia!