seuranta

Ruudun takana

Nuori tyttö, jolla on paljon kerrottavaa kuvin sekä sanoin. Kirjoittelee omista mielipiteistään ja elämästään tässä pienessä kaupungissa, josta kukaan on tuskin koskaan kuullutkaan. Intohimona valokuvaus, jonka inspiraatiot ovat lähteneet todennäköisesti keskellä yötä musiikin soidessa. Täysin koukussa yltiöromanttisiin elokuviin sekä vuodelta ennen sotaa salapoliisi dekkareihin kaakaon kera. Millekkään yksittäiselle tyylille tai musiikki genrelle en tule antamaan koskaan sydäntään. Painavaa ja ei niin painavaa sanottavaa luvassa. Terveisin Noora.

Suositut tekstit

lauantai 18. elokuuta 2012

It's okay not to be okay


En tiiä pitäskö tässä itkeä vai nauraa, kun tää blogin päivittäminen on näin vähälle jäänyt. Mun ajatuksista tää ei oo kuitenkaan missään vaiheessa hävinnyt, mutta viime viikkoina mun elämässä on tapahtunut melko paljon asioita, jotka on saanu mun sanallisen arkun kuihtumaan täysin. Oon punnihtenut eri vaihtoehtoja, mitä tekisin tän blogin suhteen. Haluaisin edelleen jakaa kuvia ja asioita mun mielestäni teille, mutta aika ja se tunne minkä siivin aikasemmin kirjoitin on nyt niukalla. Myönnän ihan suoraan, että oon ollut tosi epäreilu teitä lukijoita kohtaan ja koitan hyvittää sen nyt jatkossa. Siksi mä oonkin tehnyt päätöksen, mikä ei välttämättä oo se parhain, mutta musta on reilua antaa jokin lupaus, mikä oikeesti pitää. 

Aion siis jatkaa, mutta tekstin määrä mukautuu sen mukaan, mitä pystyn tuottamaan. Elikkä toisin sanoen määrä ja sisällys voi vaihdella. Kuvien suhteen oon päättänyt jatkaa ihan normaaliin malliin.

Toivoisin, että ymmärrätte päätöstäni, sillä en olisi itsekkään arvannut tämmöstä tekevän. Joihinkin asioihin ei vaan pysty vaikuttamaan, vaikka kuinka haluaisi. Nyt on kuitenkin aika jättää menneet taakse ja keskittyä tulevaan niin jospa se tulevaisuuskin näyttäisi pikkuhiljaa valoisammalta.

3 kommenttia:

alisa^ kirjoitti...

aivan super kaunis banneri!
Tein uuden blogin vanhan tilalle ja kaipaisin lukijoita :)
alisaaj.blogspot.com

iina kirjoitti...

Herranjumala ku kirjotat ihanan syvällisesti, nää kuvat on älyttömän kauniita ja tunnelmallisia ja muutenkin tää blogi on tosi kiva! :o Taidan jäädä lukijaks, anto nimittäi niin hyvän ensivaikutelman! c:

Noora kirjoitti...

kiitti paljon tytöt!:)