seuranta

Ruudun takana

Nuori tyttö, jolla on paljon kerrottavaa kuvin sekä sanoin. Kirjoittelee omista mielipiteistään ja elämästään tässä pienessä kaupungissa, josta kukaan on tuskin koskaan kuullutkaan. Intohimona valokuvaus, jonka inspiraatiot ovat lähteneet todennäköisesti keskellä yötä musiikin soidessa. Täysin koukussa yltiöromanttisiin elokuviin sekä vuodelta ennen sotaa salapoliisi dekkareihin kaakaon kera. Millekkään yksittäiselle tyylille tai musiikki genrelle en tule antamaan koskaan sydäntään. Painavaa ja ei niin painavaa sanottavaa luvassa. Terveisin Noora.

Suositut tekstit

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Ylläripylläri !


Tässä sitä nyt ollaan! Kahta viikkoa vaille kaksi kuukautta vanha blogini on onnistunut saamaan yli 100-lukijaa ♥ Kiitän kovasti kaikkia, jotka ovat olleet tässä jollain tapaa mukana. Pikemmittä puheitta kuitenkin on aika julkaista se yllätys, josta olen jo hieman aikaa puhunut.

Here we go! My blog is almost two month old and I've got 100-readers ♥ I want to thank you all, who have been with me in this project. So, its time to share that surprise what I've been talking about. And I'm really sorry that the first video isn't in English.
Lopuksi pahoittelut, että kuulostan virtahevolta, jolla on juuri alkanut äänenmurros ♥

I'm sorry that I sound like a rhino who has a voice break ♥


10 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Oijoijoi video! Ja ihana semmonen :--) oot niin sulonen ja just semmonen mitä oikeestaan kuvittelinkin, tukkas on upee! Ja toi vika videokin oli jotenki niiin ihana! Todellakin lisää tämmösiä aina välillä vaihteeks :)

iiris kirjoitti...

Sait ehdottomasti uuden lukijan! Löysin tän blogis tuon jälkimmäisen videon kautta ja rakastuin siihen!::)
Sulla on täällä ihan törkeen ihania kuvia ja kirjotatkin tosi kivasti!:) oot muuten hirmu nätti ja sun pitäis tehdä lisää videopostauksia::D

Noora kirjoitti...

oi kiitoksia teille kummallekkin ! :>

Anonyymi kirjoitti...

sä niin pelastit mun illan/yön sun videoilla<3 kiitos! ja sä oot niiiiiiiiiin mahottoman kaunis ettei oo toista !

Anonyymi kirjoitti...

oot tosi kaunis ja kivan olonen tyyppi :ooo ja ihana toi alempi video ja sen taustalla soiva biisi<3 t:hilju

Osku kirjoitti...

Ihana blogi! :) Go Noora :) <3

wassup kirjoitti...

En haluais kuulostaa ilkeältä tai mitään, mutta jos yritit tarkkaa englannistamista niin rhino = sarvikuono. Virtahepo = hippo.

Anonyymi kirjoitti...

Sä vaikutat aika diivalta. Miks sä matkit muita bloggaajia nykimällä hiuksias tolla tavalla koko ajan. (Tuksu) tuli ekana mieleen.

Noora kirjoitti...

Kiitos anonyymi, oletkohan nyt varma mitä diiva tarkottaa, sillä otin tuon kohteliaisuutena (Diiva=hieno naispuolinen henkilö) :)

Noora kirjoitti...

Kiitti kaikille ja wassup juu pikku moka ton virtahevon kanssa kävi:DD