seuranta

Ruudun takana

Nuori tyttö, jolla on paljon kerrottavaa kuvin sekä sanoin. Kirjoittelee omista mielipiteistään ja elämästään tässä pienessä kaupungissa, josta kukaan on tuskin koskaan kuullutkaan. Intohimona valokuvaus, jonka inspiraatiot ovat lähteneet todennäköisesti keskellä yötä musiikin soidessa. Täysin koukussa yltiöromanttisiin elokuviin sekä vuodelta ennen sotaa salapoliisi dekkareihin kaakaon kera. Millekkään yksittäiselle tyylille tai musiikki genrelle en tule antamaan koskaan sydäntään. Painavaa ja ei niin painavaa sanottavaa luvassa. Terveisin Noora.

Suositut tekstit

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Sometimes people are beautiful, not in looks, not in what they say, just in what they are


Mä oon tässä viime aikoina miettinyt menneitä vuosia ihan päiväkoti ajoilta saakka ja aatellut sitä muutosta, mikä mussa on tapahtunut ja myllää ehkä vieläkin. Oon nimittäin ollut tosi ujo ihminen. Toisinaan mä oon vieläkin, mutta en läheskään niin paljoa, mitä joskus ala-asteen ensimmäisillä luokilla. 

Muutos tapahtu, kun mä menin meidän kunnan ilmaisutaidon kerhoon. Se anto mulle mahdottoman paljon. Eikä musta ois voinu todellakaan sitä ennen uskoa, että tuo sama tyttö, joka siellä lavalla silloin seisoi olisi ollut se, joka ei uskaltanut aiemmin sanoa sanaakaan. Sain siitä erittäin tärkeän harrastuksen kaiken sen rohkeuden ja itseluottamuksen lisäksi.

 Siksi mä kannustakin teitä kokeilemaan uusia asioita, vaikka vähän pelottaiskin, rohkaistumaan ja antamaan vaan mennä! Älkää kuitenkaan missään nimessä luopuko niistä piirteistä, mitä teille on annettu. Älkääkä keskittykö vain negatiivisiin puoliin, vaan muuttakaa ne voimaksi, hyödyksi tai iloksi.

Mä luulen, että tietynlaiset piirteet ei oo musta lähteneet pois eivätkä tule lähtemäänkään, vaan muuttavat muotoaan. Mä tuun olemaan vieläkin joissain tilanteissa se hiljainen ja varovainen Noora, enkä häpee sitä yhtään. Se on osa mua nyt ja aina. 

ps. Noi lehtimetsät oli aivan upeita! Ainut vaan oli et kuumotti lähtee hyppeleen sellasen aidan yli sinne, kun pelotti et mitä sonneja sieltä tulee vastaan >8DD ♥


6 kommenttia:

millla. kirjoitti...

upeita kuvia! :o oot tosi kaunis :)

Elina kirjoitti...

Tiiätkö Noora, niin upeeta tekstiä ja oot niin upea muutenkin! ♥ voih, ei voi muuta ku huokaista ihastuksesta :)

Noora kirjoitti...

kiitoksia <:

iiv kirjoitti...

Kaunis postaus ja hyvin kirjotettua tekstiä, jonka jaksaa kuka vain lukea :) Tuo ylin ja kolmanneksi alin kuva sinusta on tosi upeita ♥

Noora kirjoitti...

iiv: piristit mun nuhaista päivää kummasti, joten suuri kiitos myös sinulle (:♥!

Elli kirjoitti...

Ihan mahtavia kuvia, oot hurjan kaunis! :-)

http://id-bn.blogspot.fi