seuranta

Ruudun takana

Nuori tyttö, jolla on paljon kerrottavaa kuvin sekä sanoin. Kirjoittelee omista mielipiteistään ja elämästään tässä pienessä kaupungissa, josta kukaan on tuskin koskaan kuullutkaan. Intohimona valokuvaus, jonka inspiraatiot ovat lähteneet todennäköisesti keskellä yötä musiikin soidessa. Täysin koukussa yltiöromanttisiin elokuviin sekä vuodelta ennen sotaa salapoliisi dekkareihin kaakaon kera. Millekkään yksittäiselle tyylille tai musiikki genrelle en tule antamaan koskaan sydäntään. Painavaa ja ei niin painavaa sanottavaa luvassa. Terveisin Noora.

Suositut tekstit

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Everyone wants happiness, no one wants pain, but you can't make a rainbow, without a little rain
BACK ! Pikaisesti pienet kuulumiset... Elikkä viimepäivinä on tullut yliannostus shoppailua, vierailua paikoissa, joissa ei ole tullut koskaan käytyä ja tavattua uusia mahtavia ihmisiä! ♥ Shoppailusta vielä sen verran että, jos jotakin kiinnostaa mihin kaikkeen oon käyttänyt melkein viimisetkin roposet kukkarosta niin voin toki johonkin väliin tuotteita esitellä, mutta voin myös toki jatkaa samaan malliin kun ennenkin, sotkeutumatta mihinkään tuollaisiin hah! D:

Tähän mennessä oon ollu enemmän kuin tyytyväinen mun lomaan ja, koska haluun säilyttää ainakin suurimman osan kaikista (pienimmistäkin) muistoista niin ajattelin tehdä Summer-2012 seinälehtiön. En todellakaan ole mitään askertelu tyyppiä, minkä mun käsityönopettajakin varmaan toteaisi reppuvihkon lisäksi myös täällä D:: terveisin vietin käsityötunnit pöydän alla kikattelemassa, mutta ei siitä sen enempää.. Niin mä päätin pikku hiljaa alkaa kokoomaan tuohon valokuvia, muka hauskoja juttuja, joille kuitenkin naurettiin kuset housussa sekä kommelluksia, mitä on nyt sattunut tapahtumaan. Suosittelen teillekkin, jos tykkäätte näperrellä asioita tai yksinkertaisesti mukavan pienen muiston vuoden 2012 kesästä! Siihen ei tarvitse kuin suuren kartongin Tiimarista, maksaa ehkä päälle euron(?), tusseja sekä valokuvia. (:


Sitten hieman kuvia juhannuksen ajoilta! 

Siinä pienesti kuvia, vaikkakin oli vaikea pidätellä itsehillintää, kun selasin kuvakansioitani, sillä viime aikoina on vaan kertynyt älyttömästi erillaisia kuvia. Kaikkia niitä en kuitenkaan kerralla ajatellut tänne lisätä, koska musta ois aina kiva et postauksis kuvia johdattelis joku punanen lanka. c:

Lopuks vielä muistutan, että luvassa yllätys kun 100-lukijaa täyttyy!

8 kommenttia:

nniina kirjoitti...

sulla on ihana blogi :) ja rakastuin sun tukkaan ja oot muutenki kaunis :) ja liityin lukijaksi :)

http://niinav.blogspot.fi/

Noora kirjoitti...

kiitti !(---:

emilia kirjoitti...

Oi miusta ois kiva jos esittelisit mitä oot ostanu (: Ja ehana uus postaus! x) Oot hurjan kaunis!

Titta kirjoitti...

sä oot vaa hirmuisen kaunis! muutenkin sun blogi lukeutuu mun lempiblogeihin (:

http://ismileifyousmile.blogspot.fi/

Kacper... kirjoitti...

Theoretically you can make a rainbow without rain :P
and again I can say only wooow

kaisA kirjoitti...

huuuui miten ihania kuvia !:) ja tosi täydellinen blogi, pakko liittyä !;o

siqudk0.blogspot.com

Noora kirjoitti...

oi kiitos kaikille jälleen c: ! ♥

thank you kacper !:>

Pauliina kirjoitti...

Ihania kuvia :) ♥

kisstherain-p.blogspot.com