seuranta

Ruudun takana

Nuori tyttö, jolla on paljon kerrottavaa kuvin sekä sanoin. Kirjoittelee omista mielipiteistään ja elämästään tässä pienessä kaupungissa, josta kukaan on tuskin koskaan kuullutkaan. Intohimona valokuvaus, jonka inspiraatiot ovat lähteneet todennäköisesti keskellä yötä musiikin soidessa. Täysin koukussa yltiöromanttisiin elokuviin sekä vuodelta ennen sotaa salapoliisi dekkareihin kaakaon kera. Millekkään yksittäiselle tyylille tai musiikki genrelle en tule antamaan koskaan sydäntään. Painavaa ja ei niin painavaa sanottavaa luvassa. Terveisin Noora.

Suositut tekstit

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Make your life a story worth telling

Liebster Award 

"This little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognised."

1. Each person tagged must post 11 things about themselves.
2. They must also answer the 11 questions the ' tagger ' has set for them.
3. They must create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag.
4. They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post.
5. These lucky bloggers must then be told.
6. There's no tag backs.

11 asiaa minusta:

Mullahan on jo tällainen kokonaisvaltaisempi postaus itsestäni, mutta kerrottakoon nyt taas hieman lisää. Toivottavasti keksisin jaettavaksi jotain, mitä jo ette tienneet minusta.

Ensimmäiseksi voin sanoo, että tykkään oikeesti kauheesti syksystä, vaikka saatankin valittaa kuinka kylmä on tai, miten väsyttää nousta taas jälleen kouluun kivan kesän jälkeen. Miusta syksyllä on niin kauheen kaunista ja on ihana pukeutuu syysvaatteisiin ja ostella lämpimiä kaulahuiveja! ♥ 


Toiseksi tykkään nukkuu ihan kauheesti niin kuin varmaan jo tiedättekin, mutta tuntuu vaan, että mulla ei oo siihen ikinä aikaa. Välillä tuntuu muutenkin, että 24 tuntia ei vaan kertakaikkisesti riitä. :D

Kolmanneksi oon suunnitellut jo pitkälle mun elämää. Yks niistä suunnitelmista olis lähtee reilaamaan lukion jälkeen tai kenties sen aikanakin eri puolille Eurooppaa. 

Neljänneksi tykkään matkustella julkisilla kulkuvälineillä pitkiä matkoja. En tosissaan ymmärrä tätä oikein, mutta musta niillä matkoilla saa kaikkein parhaiten ajatella asioita.

Viidenneksi ympärillä olevat ihmiset herättää mussa kauheesti tunteita. Eräälläkin linja-automatkalla seuratessani pientä tyttöä ja hänen äitiään oli ihana nähdä, kun tytön mummo odotti asemalla. Kun äiti ja pieni tyttö nousivat bussista tyttö huusi iloisesti: "MUMMOOO" ja hyppäsi mummon syliin. Se tilanne vaan sai mun sydämmen sulamaan ja hymyn huulille sekä ikävän omia mummoja kohtaan.


Kuudenneksi olen jollain oudolla tapaa ruvennut tykkäämään asua täällä pienessä kaupungissa melkein keskellä ei mitään. Toisaalta haluaisin asua muualla, mutta tällä hetkellä just täällä on hyvä olla. En ton tarkemmin osaa ruveta perustelemaan, mutta tältä musta vaan tuntuu.


Seitsemänneksi mulla on ollut koko mun elämäni ajan pitkät hiukset. En osais varmaan oikeasti olla lyhyillä hiuksilla. Pisimmillään nämä on ollut melkein peppuun asti, mutta yläasteen alkuvaiheissa innostuin ne leikkaamaan suunnilteen tuohon rinnan yläpuolelle. Onneksi ne on taas kasvanut jonkun verran pidemmäksi.

Kahdeksanneksi musta tuntuu, että aika liitää ihan liian nopeasti nykyään. On kiire, tapahtuu paljon asioita ja päivät vaan kuluu. En tiiä johtuuko tää tunne siitä, että en osaa organisoida asioita oikein vai tapahtuuko mun ympärillä niin paljon asioita samaan aikaan.

Yhdeksänneksi hävettää myöntää, mutta en osaa vieläkään kunnolla yhdyssanoja. Oon muuten ihan hyvä äidinkielessä, mutta vaikka kuinka yritän niitä ymmärtää niin ei vaan meinaa onnistua. Pahoittelen tässä jo tulleista virheistä ja tulevista!:D

Kymmenenneksi mun ajatus tais just karata, kun näin pihalla oikein pullean rusakon... Mutta siis joo takaisin asiaan. Haluaisin opetella soittamaan taas pianoa. Soitin pienenä sitä parisen vuotta ja nyt olisi taas intoa.

Yhdenneksitoista tykkään halimisesta. Eikai siinä nyt sen enempää? :)


11 kysymystä & vastausta minulle:

1. Onko blogisi tyyli vaihtunut paljon aloitusajoista? - On ehkä siinä mielessä, että tekstiä ei tule niin usein niin paljon, mutta kuvien määrä on pysynyt mielestäni samana. Ja idea siitä, että koitan postailla erillaisia postauksia on mielestäni toteutunut edelleen. 
2. Mikä on koko nimesi? - Noora Maria. 
 3.Missä maissa olet käynyt? - Egyptissä. 
4. Mihin lähtisit, jos voisit lähteä ihan mihin seuraavana viikonloppuna? - Britteihin tai sitten jenkkeihin jonnekkin lämpimään!(: 
5. Oletko ikinä kuulunut kastiin pissikset/ lissut/fruittarit/hevarit/emot/pahikset/hikarit/nörtit/ernut/anime..?  Ja jos olet, niin mihin? - Valitettavasti pissikset / pahikset. Mikä häpeä niitä aikoja kohtaan. :D 
6. Kerro jonkin hyvä ruoka, jonka osaat valmistaa. - Vaikea sanoa, kun en yleensä valmista mitään erikoista. 
7. Minkä ikäinen olet passikuvassasi? -14 vuotta. 
8. Eniten kuunneltu kappale puhelimessa/iPodissa/mp3ssa? - Mun puhelimessa on kyllä aika rajoitetusti biisejä, koska en hirveän useasti musiikkia puhelimesta kuuntele. Juju - Huuda näyttäisi kuitenki olevan kuunnelluin. (:
 9. Mielessäsi pyörivä kysymys on? - Miten pärjään tulevissa kokeissa.
10. Montako käviää blogissasi on käynyt koko aikana? - 5688 sivun katselua.
 11. Lemppari blogisi? - En kyllä osaa nyt valita pelkästään yhtä, koska niitä on niin paljon !


11 kysymystä minulta muille:

1.  Mikä on yksi onnellisimmista hetkistäsi?
2. Mitä ilman olisi vaikea elää?
3. Onko sinulla periaatteita? 
4. Mikä on bloggaamisessa parasta?
5. Milloin viimeksi itkit ilosta? Miksi? (:
6. Jos tietäisit, että et näkisi enää jotain sinulle tärkeää henkilöä uudestaan, mikä olisi lause, jonka sanoisit hänelle?
7. Koetko itseäsi herkäksi ihmiseksi? 
8. Mitä unta näit viimeksi?
9. Mitä ajattelet juuri nyt?
10. Kadutko mitään?
11. Lempi sitaattisi?

 Haastan:

Johannan, toisen Johannan, Jentun, Nean, Soilen, Mamitun, Isan ja Maijan  
 
Lopuksi vielä iso kiitokset Iiville ♥ tästä haasteesta!

5 kommenttia:

iiv kirjoitti...

Oleppas hyvä! :--) Naureskelen kotona ääneen sun 11 asialle itsestäsi! Oisin nimittäin voinu kertoo miltein kaikkiin samat :'D

Noora kirjoitti...

haha hassu juttu, sillä kyllä noista sunkin kirjoittamista aika monesta tunnistan itseni..! :D

Joha kirjoitti...

Moikika!
Teiltä löytyy kivä blogi täältä! :) Jotempa, rupesin sun lukijaksi ;)

Käythän myös vilkaisemassa meidän blogia?
---> http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

Noora kirjoitti...

kiitoksia:) Käyn vilkaisemas!

Juho Korpela kirjoitti...

Ihana blogi samaistuin heti lukiessani tätä! :) Sait uuden lukian ;)