seuranta

Ruudun takana

Nuori tyttö, jolla on paljon kerrottavaa kuvin sekä sanoin. Kirjoittelee omista mielipiteistään ja elämästään tässä pienessä kaupungissa, josta kukaan on tuskin koskaan kuullutkaan. Intohimona valokuvaus, jonka inspiraatiot ovat lähteneet todennäköisesti keskellä yötä musiikin soidessa. Täysin koukussa yltiöromanttisiin elokuviin sekä vuodelta ennen sotaa salapoliisi dekkareihin kaakaon kera. Millekkään yksittäiselle tyylille tai musiikki genrelle en tule antamaan koskaan sydäntään. Painavaa ja ei niin painavaa sanottavaa luvassa. Terveisin Noora.

Suositut tekstit

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Dancing on the tables


Aattelin nyt ihan vaihtelun vuoksi tehdä hieman erillaisen postauksen verrattuna aikaisempiin postauksiin. Tää koko viikko on ollut yhtä hulinaa. 
On nukuttu pitkälle päivään asti, juotu yliannostus kahvia, juostu viime tipassa junaan, tanssittu pöydillä, tehty töitä, pussitettu 30 ja yksi pussia karkkia, halittu pitkään, piirrelty seinille, pidetty discoa, nukuttu neljä tuntia, ajettu opettajia karkuun peruukit päässä kuppaisella skopalla, matkustettu arabiaan, nähty vanhoja kameleita, itketty onnesta ja päädytty Helsinkiin. - Mutta voin kyllä sanoo, että upeeta on ollut. :) ♥


Tässä joitain ostoksia lauantailta Helsingistä. // Zara  Voin esitellä loput vaatteet ehkä myöhemmin:>

Nyt lataamaan akkuja ensiviikkoa varten ja juomaan kupponen kahvia! Mutta sitä ennen vielä pieni kysymys, että kiinnostasko ketään, jos tekisin kysymyspostauksen? (: 

10 kommenttia:

Jessica kirjoitti...

Ooi oot kaunis! Sulla on ihania kuvia täällä ja muutenkin tosi kivan olonen blogi :)

Noora kirjoitti...

kiitos:)

maija kirjoitti...

ihana blogi! :)tsekkaa myös mun
http://nennandmaija.blogspot.fi/

linnea kirjoitti...

Voi miten upeat hiukset sulla on!! :-)

Senja kirjoitti...

sulla on upeet hiukset ja ai että mä tykkään ton vikan kuvan paidasta!:)

Noora kirjoitti...

kiitoksia tytöt :> !

oo na kirjoitti...

oot tosi nätti ja sulla on upeet hiukset! Ja kiva blogi! :)

http://ninninjaoonanblogi.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

kuvauksessa lukee että kirjoitat mielipiteistäsi, mutta blogihan on täyttä lifestylepaskaa.

iiv kirjoitti...

Kunnon "She is a Lady" -kengät :D Mulla ois muuten blogissa sulle haaste! http://iivblogi.blogspot.fi/2012/10/liebster-award.html

Noora kirjoitti...

Kiitti Oona!:)

Anonyymi olet näköjään paljon ja tarkkaan blogiani lukenut, jos yhden postauksen perusteella väität, että blogini on TÄYTTÄ lifestylepaskaa. :)

Iiv: Juu onhan noi vähän! :D Ja kiitoksia paljon haasteesta. :p