seuranta

Ruudun takana

Nuori tyttö, jolla on paljon kerrottavaa kuvin sekä sanoin. Kirjoittelee omista mielipiteistään ja elämästään tässä pienessä kaupungissa, josta kukaan on tuskin koskaan kuullutkaan. Intohimona valokuvaus, jonka inspiraatiot ovat lähteneet todennäköisesti keskellä yötä musiikin soidessa. Täysin koukussa yltiöromanttisiin elokuviin sekä vuodelta ennen sotaa salapoliisi dekkareihin kaakaon kera. Millekkään yksittäiselle tyylille tai musiikki genrelle en tule antamaan koskaan sydäntään. Painavaa ja ei niin painavaa sanottavaa luvassa. Terveisin Noora.

Suositut tekstit

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Tonight we are young

Mahtavaa kesää kaikille ! Nyt on erityinen päivä ainakin mulle, sillä nyt on kulunut tasan viikko mun blogin perustamisesta. Enkä voi muuta sanoo, kun että ootte olleet upeita! c: Tän viikon aikana oon kerennyt tehdä kuusi postausta tämä mukaan lukien ja mun blogissa on käynyt likemmäks 800 kävijää ja mulle se merkkaa tosi paljon. Mun on siis jälleen kerran kiitettävä teitä hirmusen paljon. :)

Toinen syy, miksi tää päivä on erityinen tai sanottaisiinko pikemminkin mahtava on se, että huomenna alkaa virallisesti loma. Tosin se on varmasti monen muunkin ilon aihe. Nauttikaa täysillä tästä alkavasta kesästä. Syökää niin paljon mansikoita, että massuun koskee ♥ naurakaa niin, että housut kastuu ♥ uikaa niin paljon, että sormenpäät ovat ryppyiset ♥ maatkaa auringossa niin, että peppu ja selkä ovat loppupäivän puutuneina ♥ viettäkää aikaa kavereittenne kanssa kuin viimeistä päivää ♥ sekä nukkukaa, vaikka kellon ympäri ! 

Tässä vielä jokunen osittaisia kesäisiä kuvia miun ja Ullan pikku kuvausreissulta parin viikon takaa. Olosuhteet oli kyl varsin mielenkiintoiset. Välillä nimittäin sato vettä hurjan paljon ja tuuli niin kovaa, että tuntu et lähtis lentoo. Välillä taas aurinkokin paisto. "Aurinko paistaa ja vettä sattaaa, taitaa tulla kesä" heh piti ainakin tuolloin paikkaansa.


11 kommenttia:

milena kirjoitti...

upeita kuvia :--) ♥

http://milena-juliana.blogspot.com/

Kristi kirjoitti...

Aivan ihania kuvia :)

Elina kirjoitti...

Ihana postaus, ihania sanoja, ihania kuvia ♥ kertakaikkiaan oot vaan niin ihanan blogisi kanssa, et en kestä!

"K.A.C.P.E.R" kirjoitti...

Good Work!!!

NNiiina- kirjoitti...

upeita kuvia ja kiva banneri! jään seurailee sua blogloviniin! (-:

http://nniiina.blogspot.com/

katriw kirjoitti...

ihan törkeen upee blogi, liityin lukijaks! :) mahtavia kuvia (:

http://ttomorrowisjustamystery.blogspot.fi/

Noora kirjoitti...

kiitos kiitos kaikille c: !

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten kiva blogi sulla on! :) Hienoja kuvia ja kivaa tekstiä! :))

SSM kirjoitti...

Ihanaa toi punane huulipuna, sopii sulle! :)

http://ruusukerotta.blogspot.com

kiia kirjoitti...

vouu oot tosi kaunis! :)

Noora kirjoitti...

kiitti <: !