seuranta

Ruudun takana

Nuori tyttö, jolla on paljon kerrottavaa kuvin sekä sanoin. Kirjoittelee omista mielipiteistään ja elämästään tässä pienessä kaupungissa, josta kukaan on tuskin koskaan kuullutkaan. Intohimona valokuvaus, jonka inspiraatiot ovat lähteneet todennäköisesti keskellä yötä musiikin soidessa. Täysin koukussa yltiöromanttisiin elokuviin sekä vuodelta ennen sotaa salapoliisi dekkareihin kaakaon kera. Millekkään yksittäiselle tyylille tai musiikki genrelle en tule antamaan koskaan sydäntään. Painavaa ja ei niin painavaa sanottavaa luvassa. Terveisin Noora.

Suositut tekstit

perjantai 25. toukokuuta 2012

We got to drive away to explore


Tässä ois nyt hieman kuvia, mitä tuli otettuu maman kanssa yks aurinkoinen ilta. Ja kuten jo lupailin niin tässä ois hieman ensimakua näistä mun hiuksista. Joten mitä mieltä olette? Paremman kuvan lisään nyt viikonlopun aikana. Pientä jännitystä... c; 


Asiasta toiseen ja vähän syvällisempään... Mä oon kauan miettiny, mitä haluisin tehä kunnes oon niin vanha, että voin oikeesti päättää kokonaan asioista, enkä periaatteessa oo riippuvainen kenestäkään. Mulla on paljon unelmia ja haaveita. Haluisin matkustaa ympäri maailmaa ja nähä sekä kokee uusia asioita. Oon ollut tosi utelias jo pienestä pitäen. Muistan kun pienenä katsoin takapihallani kauas horisonttiin ja mietin, mitä tuolla kauempana metsässä on. Päätin silloin, että vielä joku päivä meen ottamaan siitä selvää. Mua kiehto kaikki tuntematon. Ja niinhän mä sitten meninkin. Viime postauksessa taiskin olla kuva siitä paikasta. (Siis se, missä on silta ja vihreitä puita ympärillä.) Ja se, mitä mä nyt yritän sanoa on, et pitäkää kiinni unelmistanne. Mä toteutin jo osan mun haaveesta, kun matkustin Afrikkaan, tarkemmin ottaen Egyptiin viime talvena 2012. Päättäväisenä niikun jo pentuna (D:), aion jatkaa tän mun haaveen toteuttamista. Nyt ku koulu lukuvuosikin on jo melkein ohi niin huomasin jälleen, että mikään ei oo mahdotonta. Tsemppasin kovasti, koska halusin oikeesti pärjätä, sillä sitä edellinen vuosi meni alta lipan. Mikään ei oo mahdotonta. :)


10 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Upeita kuvia ja ihana blogi! Liityn lukijaksi :)

http://annne-lovestodance.blogspot.com/

Noora kirjoitti...

Anne: kiitti paljon c:

Siiri kirjoitti...

Ihana blogi sulla!:-) pitää jäädä seurailemaan:)
♥ finalyourdestiny.blogspot.com

Noora kirjoitti...

Kiitos Siiri!:)

Hhembp kirjoitti...

tosi hienoja kuvia sulla! + banneri on tooodella hiano! tyksin<3!

pssst. muutenki mahtava blogi:))

H.

Hanski kirjoitti...

Aivan ihania kuvia. Eniten pidän tuosta toisesta :)

http://llifeisadream.blogspot.com/

Elli kirjoitti...

aivan upeita kuvia sulla täälä! :) tosi kiva blogi, tykkään! :)

http://maybealittlebitnailpolish.blogspot.com/

Noora kirjoitti...

kiitti paljon kaikille c: piristätte hurjasti mun päivää !

ellanoora kirjoitti...

Upeita kuvia sun blogissas! Ja toi banneri <3

Noora kirjoitti...

kiitos ellanoora <3 :)