seuranta

Ruudun takana

Nuori tyttö, jolla on paljon kerrottavaa kuvin sekä sanoin. Kirjoittelee omista mielipiteistään ja elämästään tässä pienessä kaupungissa, josta kukaan on tuskin koskaan kuullutkaan. Intohimona valokuvaus, jonka inspiraatiot ovat lähteneet todennäköisesti keskellä yötä musiikin soidessa. Täysin koukussa yltiöromanttisiin elokuviin sekä vuodelta ennen sotaa salapoliisi dekkareihin kaakaon kera. Millekkään yksittäiselle tyylille tai musiikki genrelle en tule antamaan koskaan sydäntään. Painavaa ja ei niin painavaa sanottavaa luvassa. Terveisin Noora.

Suositut tekstit

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Only worth living if somebody is loving you



Ihana aamu. Tajusin just, kuinka onnellinen mä oon. Mulla on paljon tärkeitä ihmisiä ympärillä, jotka välittää ja pitää musta just tällasena. Välillä voi tuntuu vaikeelta ja asioita muuttuu, mutta vaikka musta tuntuski et oisin ihan yksin tääl kylmän talven keskellä, niin voisin luottaa siihen et tänne jäis joku, joka tulis mun kaa yhdessa tärisemään sinne hangen keskelle. 

heart.

Kaiken tuon lisäks oon erittäin innoissani viimeaikaisten ja tulevien tapahtumien vuoksi! Mua pyydettiin erään valokuvauskurssin tunneille studioon kuvattavaksi. Toisaalta mua jännittää, mutta tietenkin suostuin melkeinpä heti siitä huolimatta. Toiseksi sain kivan yllärin äitiltä ja isältä pidennetyllä viikonloppulomalla Oulussa, nimittäin ripsienpidennykset. Oon pitkään jo haaveillut noista ja vihdoin mun pikku haave toteutui ja oon tosi tyytyväinen. Sitten vielä saatiin mahtavalla porukalla varatuks liput Renegade winter festival kiertueelle Joensuuhun, missä esiintyy mm. Pendulum, Feed me ym artisteja! :)

Untitled Untitled Untitled

Mulle elämä hymyilee just nyt. Haluisin kans sanoo viel tohon ensimmäisen kappaleen ajatukseen liittyen että, arvostakaa sitä jos teillä on ihmisiä ympärillänne jotka välittää teistä. Pitäkää niistä kiinni! 

♥ Noora

7 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Voi että ku ihania kuvia :)

http://ruusukerotta.blogspot.fi

Nenna kirjoitti...

Haaste sulle miun blogis :3 <3

Alisa Kantola kirjoitti...

Sulla on tosi ihana blogi & oot uskomattoman kaunis (: !

Käy kurkkaamassa --> http://alisajasuski.blogspot.fi/

Anne kirjoitti...

Ihanat ripset! Oon itekin harkinnu tommosia, noi ois niin kivat! :)

http://cantstopmissinyou.blogspot.fi/

Eleanor kirjoitti...

Heitin sinulle haasteen blogissani! (:
http://erilainenlumihiutale.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

alisa^ kirjoitti...

aivan upeet ripset, upeita kuvia ja oot tosi valokuvauksellinen :-)!
http://alisaaj.blogspot.fi/

Elilia Inrik kirjoitti...

Ohhoh! Oletpas kaunis :o
Ja tosi kiva blogi sulla. Ihania kuvia!

http://eliliainrik.blogspot.fi/